Home Informatie Verpleegkundige Sponsors Links Hydrotherapie Nieuwsbrief Jubileum Foto's Privacyverklaring Contact

Bladwijzers:


ACTUELE INFORMATIE:

Door de coronavirus

de komende tijd geen activiteiten!

Het bestuur houdt u op de hoogte!

JUBILEUM RPV EMMEN E.O. JUBILEUM HYDROTHERAPIE


Jubileum Hydrotherapie 1990 / 2020

30 jaar hydrotherapie

Donderdag 1 oktober vierden we het 30 jarig bestaan van de hydrogroepen. Alle plannen waren klaar voor een feestje. Helaas door de corona maatregelen en de kwetsbaarheid van de doelgroep hebben we dit op een andere manier gevierd.

Van de fam. Misker kregen we toestemming voor een drive-in in hun garage. Hiervoor onze hartelijke dank, zeker gezien de weersomstandigheden die in oktober kunnen plaatsvinden.

De garage was feestelijk verlicht met kleurige lampjes. Achter een lange tafel die werd versierd door middel van vrolijk gekleurde verrassingstasjes zaten de bestuursleden. Er was een quiz waarmee een waardebon viel te winnen.  De oefenleden moesten raden hoeveel knikkers er in een pot zaten.  Er zaten 175 knikkers in de pot en alle oefenleden die aan de quiz meededen hebben bericht ontvanngen en de winnaar heeft de prijs per post toegestuurd gekregen.

Ze kregen iets lekkers aangeboden wat aangereikt werd op een schepje met lange steel. Daarna kreeg iedereen een verrassingstasje eveneens aangereikt op een lange stok met haakje.

We konden elkaar zo weer zien en spreken, dat vonden wij en de leden erg plezierig. Vele auto’s reden langs ons. Nadat ze via de achteruitgang naar buiten reden, hadden ze de mogelijkheid om in de showroom bij de oldtimers te kijken. Daar werd volop gebruik van gemaakt.

Om het geheel op te fleuren was Rinus Wanders er met zijn muziek. Uiteraard mocht er niet gezongen worden maar de sfeer was er niet minder om.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde activiteit, ook gezien de reacties van de leden.

Jubileum